Stemid Kunstoffen Chalet rechthoek

Stemid Kunststoffen

Wij zijn Stemid Kunststoffen. Wij leveren, via onze dealers, kunststof gevelbekleding en afbouwmaterialen voor de bouw en renovatie van woonhuizen, chalets, mantelzorgwoningen en bedrijfspanden. In diverse kleuren, uit voorraad geleverd en altijd snel bezorgd. Alles wat u nodig heeft op één plek.

Stemid is een echt familiebedrijf. De liefde voor het vak is er met de paplepel ingegoten. In de loop der jaren hebben we dan ook een sterke relatie opgebouwd met partners en producenten. We onderhouden korte lijntjes, waardoor we snel kunnen schakelen en ook maatwerk in no time bij u op locatie kunnen leveren. Zo kunt u direct aan de slag.

Daarbij gaan we verder dan alleen gevelbekleding. We leveren ook alles eromheen: dakrand- en overstekpanelen, vensterbanken, terrasplanken en allerlei profielen voor een strakke afwerking. Voor binnen en buiten. Uiteraard met handige accessoires en bevestigingsmaterialen voor een eenvoudige en feilloze montage. Kortom, wij zijn één partij voor uw hele project. Dat werkt wel zo prettig. En efficiënt.

Contactgegevens

Adres
Stemid Kunststoffen B.V. De Chamotte 1 4191 GT Geldermalsen Nederland
Maandag t/m vrijdag 07:00 - 17:30
Zaterdag en zondag gesloten
Vraag gratis kleurmonsters aan

Vraag gratis kleurmonsters aan

Vraag nu 3 van uw favoriete producten en kleuren aan om thuis rustig te bekijken. Gratis geleverd en binnen 2 werkdagen in huis!

Kleurmonsters aanvragen

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over onze kunststof gevelpanelen, dakranden en profielen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gevonden? We hebben een paar vragen op een rij gezet om u verder te helpen. Voor alle andere vragen stuurt u gewoon even een mail naar info@stemidkunststoffen.nl.

Wat zijn de gemiddelde prijzen van kunststof gevelbekleding?

Gevelbekleding is maatwerk. Ieder woonhuis, chalet of bedrijfspand is anders. Daarbij spelen ook factoren als materiaal, kleurstelling en aantal vierkante meters een rol in de prijs. Gemiddeld kunt u rekening houden met €50 - €70 (ex btw) aan materiaalkosten per m².

Kan kunststof gevelbekleding verticaal gemonteerd worden?

Ja, onze gevelbekleding kan verticaal gemonteerd worden. Goed om te weten: voor een verticale montage is vaak dubbel regelwerk nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende ventilatie is en er geen vochtproblemen ontstaan. Houd er ook rekening mee dat verticale panelen vaak iets verder naar voren komen.

Is er kunststof gevelbekleding met houtlook?

Bij Stemid hebben we veel gevelbekleding met houtlook op voorraad. Van eenvoudige gevelpanelen in allerlei klassieke kleuren tot aan luxe varianten met de uitstraling van teak en verschillende tinten eiken. Bekijk alle mogelijkheden in onze gevelconfigurator en vraag direct 3 gratis kleurmonsters aan!

Hoe moet ik de gevelbekleding reinigen?

Heeft u last van vogelpoep of groene aanslag op uw gevelbekleding? Dan kunt u dat eenvoudig schoonmaken met onze Renolit reiniger of wat lauwwarm water (eventueel met wat zachte zeep) en een schone doek. Gebruik liever geen oplosmiddelen. Die kunnen de panelen namelijk beschadigen.

Stemid gevelconfigurator

STEMID GEVELCONFIGURATOR

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start