Gevelbekleding

Stemid Kunststoffen

Kunststof gevelbekleding

Met kunststof gevelbekleding geeft u uw buitenmuur eenvoudig en snel een nieuwe look. Onze panelen, planken en platen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren (ook met houtlook) en in veel gevallen zowel horizontaal als verticaal te monteren. Perfect voor een stijlvolle, duurzame én onderhoudsvrije afwerking van uw woonhuis, mantelzorgwoning, chalet of vakantiehuis.

Kunststof gevelbekleding voor woningen, chalets & kantoren

  • Makkelijke montage

  • Weerbestendig

  • Kleurvast (overschilderen niet nodig)

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Ook met houtlook

Gevelbekleding moet praktisch zijn, maar ook stijlvol. U of uw gasten kijken er immers vaak tegenaan. Daarom is onze gevelbekleding verkrijgbaar in diverse kleuren of houtlook. Van eenvoudig wit, groen of grijs tot aan eiken, teak en andere tinten hout. Inclusief een bijna niet van echt te onderscheiden houtnerf voor die echte natuurlijke uitstraling - maar wel zonder onderhoud.

Panelen, planken & platen (verticaal/horizontaal)

Met HPL platen, schroten die u horizontaal of verticaal kunt monteren en kunststof rabatdelen met enkele of dubbele planken vindt u altijd de kunststof gevelbekleding die perfect past bij uw pand of huis. Compleet met bijbehorende profielen en bevestigingsmateriaal voor een snelle en eenvoudige montage. Wel zo prettig.

click.svg

Stel uw gevelbekleding samen

Kies uw favoriete panelen, kleuren en aantal vierkante meters. Op basis van vaste afmetingen worden automatisch de aantallen berekend en ziet u direct de actuele prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Stel uw gevelbekleding samen

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start