Dakrand en overstek

Stemid Kunststoffen

Kunststof dakrand

Zorg voor een strakke dakrandafwerking met een kunststof dakrand van Stemid. Onze dakrand- en overstekpanelen zijn geschikt voor de afwerking van een plat of schuin dak. Haaks of kraal (volschuim), maar altijd altijd eenvoudig te monteren en met een levensduur van tientallen jaren. Ook met minimaal onderhoud.

Kunststof dakrand voor woningen, chalets & kantoren

  • Makkelijke montage

  • Weerbestendig

  • Kleurvast (overschilderen niet nodig)

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Kunststof boeidelen

Met een kunststof dakrand beschermt u het dak van uw woonhuis, chalet of dakkapel jarenlang tegen de weersinvloeden. Onze boeiboorden zijn namelijk waterproof, UV-bestendig en feilloos te bevestigen dankzij een uniek kliksysteem. Bovendien zijn de boeien daardoor eenvoudig te reinigen. Laat die regen, zon en wind dus maar komen.

Dakrandpanelen & benodigdheden op één plek

Bij Stemid vindt u alles voor de afwerking van het dak op één plek. Van een kunststof dakrand tot panelen voor de overstek. Altijd gemaakt van lichtgewicht en eenvoudig te bewerken volschuim. Inclusief hoekprofielen en verbinders voor een snelle en strakke montage. In diverse uitvoeringen, maten en kleuren.

click.svg

Stel zelf uw kunststof dakrand samen

Bij Stemid stelt u zelf uw kunststof dakrand samen. Heel gemakkelijk. Kies uw favoriete type dakrandpanelen, selecteer de gewenste kleur en vul de benodigde lengte in. Onze tool berekent automatisch het aantal boeidelen en het bijbehorende bevestigingsmateriaal. Lekker makkelijk.

Stel uw hier uw kunststof dakrand samen

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start