Dakrand en overstek

Stemid Kunststoffen

Dakoverstek (kunststof)

Een dakoverstek is het gedeelte van het dak dat buiten de gevel uitsteekt. De binnenkant van deze ruimte dient afgewerkt te worden voor de bescherming van het dak, de dakgoot én van de gevel van uw huis, schuur of carport. Met de kunststof dakoverstekken van Stemid zorgt u voor die afwerking. Eenvoudig waterdicht gemonteerd, UV-bestendig en onderhoudsvrij.

Dakoverstek voor woningen, chalets & kantoren

  • Makkelijke montage

  • Weerbestendig

  • Kleurvast (overschilderen niet nodig)

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Minimaal onderhoud

Overstekken zitten aan de onderkant van de dakrand. Vanwege die hoogte komt u er over het algemeen dus niet gemakkelijk bij om de overstek te onderhouden of reinigen. Met een kunststof dakoverstek beperkt u dat onderhoud tot een minimum. Voor gevelbescherming én een mooie afwerking zonder dat u er nog omkijken naar heeft.


Kleuren & maten

Onze overstekken zijn in diverse maten en kleuren te verkrijgen. Van 300 mm tot 500 mm, in diverse tinten en zelfs met houtlook die haast niet van echt hout te onderscheiden is. Zo past er altijd wel een kunststof dakoverstek bij uw dak en woning. Ongeacht uw persoonlijke stijl en of het om een hellend (schuin) dak of plat dak gaat. Wel zo fijn.

click.svg

Dakoverstek bestellen

Stel nu zelf uw bestelling met volschuim overstekpanelen samen. Kies de gewenste lengte, vul de totale benodigde lengte in en selecteer uw favoriete kleur. Onze handige tool doet de rest!

Stel hier zelf uw bestelling met overstekpanelen samen

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start