Uw keuze
Aanvragen

Gratis gevelkleuren vergelijken

Kies een merk, selecteer max. 3 gevelkleuren en vraag uw gratis monsters aan!
Terug
Kies een merk
Novalit
SteMexx
Vul uw gegevens in
Terug
Vraag gratis kleurmonsters aan

Vraag gratis kleurmonsters aan

Vraag nu 3 van uw favoriete producten en kleuren aan om thuis rustig te bekijken. Gratis geleverd en binnen 2 werkdagen in huis!

Kleurmonsters aanvragen

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over onze kunststof gevelpanelen, dakranden en profielen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gevonden? We hebben een paar vragen op een rij gezet om u verder te helpen. Voor alle andere vragen stuurt u gewoon even een mail naar info@stemidkunststoffen.nl.

Wat zijn de gemiddelde prijzen van kunststof gevelbekleding?

Gevelbekleding is maatwerk. Ieder woonhuis, chalet of bedrijfspand is anders. Daarbij spelen ook factoren als materiaal, kleurstelling en aantal vierkante meters een rol in de prijs. Gemiddeld kunt u rekening houden met €50 - €70 (ex btw) aan materiaalkosten per m².

Kan kunststof gevelbekleding verticaal gemonteerd worden?

Ja, onze gevelbekleding kan verticaal gemonteerd worden. Goed om te weten: voor een verticale montage is vaak dubbel regelwerk nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende ventilatie is en er geen vochtproblemen ontstaan. Houd er ook rekening mee dat verticale panelen vaak iets verder naar voren komen.

Is er kunststof gevelbekleding met houtlook?

Bij Stemid hebben we veel gevelbekleding met houtlook op voorraad. Van eenvoudige gevelpanelen in allerlei klassieke kleuren tot aan luxe varianten met de uitstraling van teak en verschillende tinten eiken. Bekijk alle mogelijkheden in onze gevelconfigurator en vraag direct 3 gratis kleurmonsters aan!

Hoe moet ik de gevelbekleding reinigen?

Heeft u last van vogelpoep of groene aanslag op uw gevelbekleding? Dan kunt u dat eenvoudig schoonmaken met onze Renolit reiniger of wat lauwwarm water (eventueel met wat zachte zeep) en een schone doek. Gebruik liever geen oplosmiddelen. Die kunnen de panelen namelijk beschadigen.

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start