Gevelbekleding

Stemid Kunststoffen

Kunststof rabatdelen

Kunststof rabatdelen zijn gevelpanelen met een overlappende opbouw. Dankzij de inkeping (groef) en rand (messing) schuift u de delen eenvoudig en snel in elkaar. Zonder kier. Voor extra bescherming van de achterconstructie én een mooie, natuurlijke uitstraling.

Kunststof rabatdelen voor woningen, chalets & kantoren

  • Makkelijke montage

  • UV-bestendig

  • Kleurvast (overschilderen niet nodig)

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Ook voor potdeksel

We hebben niet alleen kunststof schroten in standaard rabat. We beschikken namelijk ook over panelen die u kunt potdekselen. Gemaakt van PVC of volschuim en in diverse houttinten verkrijgbaar. Met natuurlijke houtstructuur, zodat ook de potdekseldelen niet van een echt houten gevelbekleding te onderscheiden zijn.

Soorten

Bij Stemid Kunststoffen vindt u diverse soorten kunststof rabatdelen. Kies bijvoorbeeld voor enkel rabat van hoogwaardig PVC in verschillende natuurlijke tinten en donkere kleuren. Of ga voor lichtgewicht, volschuim gevelpanelen in dubbel rabat. Met een hogere paneelhoogte dankzij de "twee planken per paneel" kunt u daarmee uw gevel nóg sneller bekleden.

click.svg

Stel nu uw eigen kunststof rabatdelen samen

Bij Stemid kiest u eenvoudig uw kunststof rabatdelen. Gewoon in uw favoriete kleur en uitvoering. Inclusief (hoek)profielen en bevestigingsmateriaal. Alles op één plek. Wel zo prettig.

Stel hier uw eigen kunststof rabatdelen samen

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start