Gevelbekleding

Stemid Kunststoffen

Kunststof schroten

Maak kennis met onze kunststof schroten voor buiten en binnen. Duurzame, milieuvriendelijke en eenvoudig te bevestigen panelen voor een stijlvolle gevel of bijvoorbeeld voor een onderhoudsarm plafond van de badkamer in uw woonhuis, mantelzorgwoning of chalet. Diverse kleuren op voorraad. Ook met houtstructuur!

Kunststof schroten voor woningen, chalets & kantoren

  • Makkelijke montage

  • UV-bestendig

  • Kleurvast (overschilderen niet nodig)

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Voor buiten

Met onze kunststof schroten zorgt u voor een mooie én praktische gevel. U kunt daarbij kiezen uit diverse soorten kunststof gevelbekleding. Ga bijvoorbeeld voor rondkant gevelpanelen voor een horizontale en verticale montage. Of ga voor een extra natuurlijke uitstraling met onze kunststof rabatdelen in standaard rabat of potdekselvariant!


Voor binnen

Wilt u ook binnenshuis profiteren van een waterproof en onderhoudsarm kunststof plafond? Check dan onze plafondpanelen. Deze zijn voorzien van een tand- en groefverbinding waardoor u snel en eenvoudig een waterdicht plafond creëert. Makkelijker wordt het bijna niet.

click.svg

Kunststof schroten bestellen

Bij Stemid stelt u eenvoudig uw eigen gevelbekleding of plafondpanelen samen. In de gewenste uitvoering, met uw favoriete kleuren of tinten en compleet met al het bijbehorend montagemateriaal. Nu extra scherp geprijsd!

Bestel hier uw kunststof schroten

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start