HPL platen Stemid Kunststoffen

Stemid Kunststoffen

Gevelplaten (voor buiten)

Met onze gevelplaten voor buiten geeft u uw woning, chalet of stacaravan eenvoudig weer een stijlvolle uitstraling. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, maar altijd eenvoudig te bevestigen en gemakkelijk te reinigen. Voor een duurzame gevel waarmee u nog tientallen jaren vooruit kunt. Ook met minimaal onderhoud.

Kunststof gevelplaten voor woningen, chalets & kantoren

  • Makkelijke montage

  • Weerbestendig

  • Kleurvast (overschilderen niet nodig)

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

HPL, volschuim & PVC gevelbekleding

Stemid levert gevelplaten van kunststof. Daarbij kunt u kiezen voor HPL platen, voor de lichtgewicht en budgetvriendelijke gevelpanelen van volschuim of voor kwalitatief hoogwaardige gevelbekleding van PVC met houtstructuur en folies in 25+ kleuren. Strak en modern of in Zweeds rabat voor een extra natuurlijke uitstraling.

Eenvoudige montage

Met bijbehorende start-, hoek- en aluminium montageprofielen zijn onze gevelplaten voor buiten makkelijk en snel te bevestigen op de (houten) draagconstructie. Zo verlengt u de levensduur van de platen en ventileert u de panelen. Duurzaam, stijlvol en comfortabel in één.

click.svg

Kunststof gevelplaten bestellen

Bij Stemid stelt u nu heel gemakkelijk zelf uw bestelling samen. Kies de gewenste gevelplaten, selecteer uw favoriete kleuren en bestel eventueel meteen de benodigde profielen mee. Zo kunt u vaak al snel aan de slag! 

Stel uw hier uw gevelplaten samen

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start