HPL platen Stemid Kunststoffen

Stemid Kunststoffen

HPL Plaat

Werk muren en gevels nu feilloos en strak af met de HPL plaat van Stemid Kunststoffen. Met een UV-beschermende en kleurvaste toplaag, een onderhoudsarm karakter én een voordelige prijs zijn deze platen perfect te gebruiken als overstekpanelen, wandpanelen of gevelpanelen. Voor duurzame bekleding, binnen en buiten.

  • Eenvoudige bewerking & montage

  • Waterproof

  • UV-bestendig

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Wat zijn HPL platen precies?

HPL staat voor High Pressure Laminate. Daarbij worden meerdere lagen houtvezel of papier samen met een hars onder hoge druk en hoge temperatuur samengeperst. Op die manier ontstaat er een harde toplaag waar zonlicht en vocht niet in kunnen dringen. Kunststof platen die jaren meegaan, eenvoudig te reinigen zijn en altijd hun kleur behouden. Ongeacht de omstandigheden.

HPL plaat op maat maken & monteren

Het plaatmateriaal van 6 mm dik wordt in standaard afmetingen geleverd, maar u kunt heel eenvoudig zelf uw HPL plaat op maat zagen. Dat kan gewoon met een decoupeer- of cirkelzaag. Het is dan wel aan te raden een veiligheidsbril te dragen. Vervolgens kunt u de platen met de meegeleverde bevestigingsschroeven eenvoudig op de achterconstructie plaatsen en eventuele naden afwerken met voegband.

click.svg

Stel nu uw bestelling samen

Bij Stemid stelt u eenvoudig uw bestelling samen. Selecteer uw favoriete kleur (o.a. wit, antraciet, zwart), kies de benodigde accessoires en bevestigingsmaterialen en bestel direct. Altijd snel geleverd, zodat u meteen aan de slag kunt!

Stel nu uw bestelling samen

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start