Kunststof kozijn afwerking

Stemid Kunststoffen

Kunststof vensterbank

Met een kunststof vensterbank van Stemid werkt u uw kozijn helemaal af. Onze vensterbanken zijn daarbij slagvast, UV-bestendig en waterproof. Ze zien er dus nog jarenlang als nieuw uit. Ook met minimaal onderhoud. Af en toe een schone doek eroverheen halen is vaak al voldoende. Overschilderen of een overzet is niet meer nodig.

  • Makkelijke montage

  • Vochtwerend

  • UV-bestendig (kleurvast)

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Voor de complete afwerking

Met een kunststof vensterbank en onze profielen en panelen voor de dagkantafwerking geeft u uw raamkozijnen een strakke uitstraling. Met vensterbanken creëert u in een handomdraai extra ruimte, bijvoorbeeld voor kamerplanten en andere decoraties die uw woning of chalet meer sfeer geven. Een functionele finishing touch. Voor ieder kozijn en in iedere stijl. Van veelzijdig wit tot stijlvolle steen- en betonlooks.


Eenvoudig te plaatsen

Onze kunststof vensterbanken zijn eenvoudig te monteren. U hoeft ze alleen maar even op maat te zagen en u kunt ze vervolgens direct verlijmen op de onderdorpel van het raamkozijn. Met bijbehorende eindkappen beschermt u de uiteinden en werkt u de vensterbanken meteen ook helemaal af.

click.svg

Bestel nu uw kunststof vensterbank

Ook profiteren van vensterbanken waar u na het plaatsen geen omkijken meer naar heeft? Selecteer dan de gewenste breedte en lengte, kies uw kleur (crème of wit) en bestel direct!

Bestel hier uw kunststof vensterbank

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start