Kunststof kozijn afwerking

Stemid Kunststoffen

Kunststof kozijnafwerking

Met de kunststof kozijnafwerking van Stemid werkt u de binnenkant (dagkant) van kozijnen strak af. Eenvoudig en snel. Onze panelen, profielen en vensterbanken zijn namelijk gemakkelijk op maat te maken en te verlijmen. Voor een moeiteloze montage op ieder kozijn. Zonder stuc- of schilderwerk.

  • Makkelijke montage

  • Weerbestendig

  • Kleurvast (overschilderen niet nodig)

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Voor een strakke binnenkant

Kunststof kozijnafwerking aan de binnenkant maakt het venster helemaal af én beschermt ramen en muren tegen vocht en kou. Met onze plinten en koplatten vult u namelijk probleemloos kieren en gaten op. En door ook meteen een hoekprofiel of -paneel mee te bestellen, zorgt u ook direct voor een strakke dagkantafwerking waarmee u nog jaren vooruit kunt.


Inclusief kunststof vensterbanken

Bij Stemid vindt u alles voor een kunststof kozijnafwerking. Naast paneel- en afwerkprofielen, hebben we namelijk ook bijpassende kunststof vensterbanken. Eenvoudig te verzagen en te verlijmen. Slagvast, waterproof en UV-bestendig. Daarmee hoeft u (of uw klant) er in de toekomst alleen nog af en toe een doekje overheen te halen. Stijlvol en praktisch in één.

click.svg

Kunststof kozijnafwerking samenstellen

Bij Stemid stelt u eenvoudig zelf de afwerking van de binnenkant van uw (kunststof) kozijnen samen. Kies de benodigde afbouwmaterialen in de gewenste kleur, selecteer vervolgens uw accessoires en bevestigingsmaterialen en bestel direct!

Bestel hier uw kozijnafwerking

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start