Dakrand en overstek

Stemid Kunststoffen

Dagkantafwerking (kunststof)

Werk nu ook de binnenkant van kozijnen af met de kunststof dagkantafwerking van Stemid. Eenvoudig te bewerken en te verlijmen panelen, profielen en vensterbanken voor een snelle en feilloze montage op alle soorten kozijnen. Slagvast, kleurvast en waterbestendig. Voor het duurzaam afwerken van de dagkanten - met minimaal onderhoud in de toekomst.

Dagkantafwerking voor uw kozijn

  • Makkelijke montage

  • Waterproof

  • UV-bestendig

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Wat is een dagkantafwerking?

De dagkantafwerking is de binnenafwerking van het raamkozijn. Met die kozijnafwerking zorgt u niet alleen voor een strakke uitstraling, maar beschermt u ramen en muren ook nog tegen vocht en kou. Voor het afwerken van de dagkanten van (kunststof) kozijnen gebruikt u doorgaans hoekprofielen, plinten en vensterbanken.


Dagkanten afwerken met kunststof profielen

Het is slim om de dagkanten af te werken met kunststof profielen en hoekpanelen. Deze zijn namelijk relatief goedkoop, vochtbestendig en kleurvast. Schilderen is daardoor niet meer nodig. Bovendien zijn ze snel te plaatsen. U hoeft de profielen over het algemeen alleen maar op maat te zagen en vervolgens kunt u ze direct verlijmen op de dagkanten!

click.svg

Kunststof dagkantafwerking bestellen

Bestel nu de kunststof afwerking voor de binnenkant van het raamkozijn. Kies het benodigde materiaal, selecteer de aantallen en kleuren en onze tool doet de rest. Nu extra snel geleverd!

Bestel hier uw dagkantafwerking

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start