Dakrand en overstek

Stemid Kunststoffen

Kunststof terrasplanken

Zorg voor een stijlvol, duurzaam én onderhoudsvrij terras met de kunststof terrasplanken van Stemid. UV-bestendig en kleurvast, waterproof en eenvoudig aan te brengen met bijbehorend montagemateriaal. Geniet nu jaar in, jaar uit van een prachtig terras. Mét houten uitstraling, maar zonder het onderhoud.


Kunststof v
loerpaneel voor woningen, chalets & kantoren

  • Makkelijke montage

  • Vochtbestendig

  • Kleurvast

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Duurzaam & gemakkelijk te reinigen

Met onze kunststof terrasplanken combineert u de warme sfeer van hout met de duurzame eigenschappen van kunststof. U creëert er niet alleen eenvoudig een mooi terras mee, maar het blijft ook nog jaren als nieuw. Zonlicht en water in de groeven hebben immers geen effect op de staat van de vlonder. Met een harde borstel, bezem of hogedrukreiniger houdt u de vloer van uw terras in optimale staat. Zonder te hoeven beitsen of schilderen.

Eenvoudig te leggen

U zaagt de kunststof terrasplanken eenvoudig af op de gewenste lengte en brengt ze met de meegeleverde start- en montageclips aan op de bijbehorende onderliggers. Op die manier legt u snel meerdere vierkante meters aan. Afhankelijk van de grootte, kunt u vaak dezelfde dag nog genieten van uw nieuwe terras. Wel zo fijn.

click.svg

Kunststof terrasplanken bestellen

Wel de looks van een houten vloer, maar niet het onderhoud? Bestel dan uw kunststof vloerpaneel bij Stemid. Kies eenvoudig de gewenste maat, kleur en benodigde afwerkprofielen en plaats uw bestelling direct. Altijd snel geleverd!

Bestel hier uw kunststof terrasplank

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start