Dakrand en overstek

Stemid Kunststoffen

Plafondpaneel (kunststof)

Vochtwerend. Kleurvast. En eenvoudig te reinigen. Met een kunststof plafondpaneel van Stemid zorgt u gemakkelijk en snel voor een waterdichte bekleding van het plafond. Daarmee zijn onze stijlvolle én duurzame plafondplaten perfect voor de badkamer, keuken, garage of het toilet van uw (mantelzorg)woning of chalet.

Plafondpanelen voor badkamer, keuken, garage of het toilet

  • Makkelijke montage

  • Waterdicht

  • Kleurvast

  • Eenvoudig te reinigen

  • Extreem lange levensduur

Plafondpaneel voor de badkamer

Vanwege hun vochtwerende eigenschappen zijn kunststof plafondpanelen bij uitstek geschikt voor de plafonds in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Met o.a. een naadloze montage krijgt vocht geen kans om door te dringen in het plafond. Bovendien zijn de platen eenvoudig en snel te reinigen met slechts een droge, schone doek én verbeteren ze vaak ook nog de akoestiek in de ruimte. Win-win.

Makkelijke montage

Ons kunststof plafondpaneel is eenvoudig op maat te zagen en te bewerken voor spotjes of andere LED-verlichting. Daarbij zijn de platen voorzien van een messing-en-groefverbinding, waardoor u de plafondplaten eenvoudig en snel waterdicht kunt monteren. Zo simpel kan het zijn.

click.svg

Kunststof plafondpaneel bestellen?

U kunt ons kunststof plafondpaneel eenvoudig bestellen in onze handige tool. Kies de benodigde lengte, selecteer uw kleur (wit) en voeg eventueel direct ook afsluitprofielen toe. Alles voor een duurzaam en onderhoudsarm plafond op één plek.

Bestel hier uw plafondpanelen

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start