Dakrand en overstek

Stemid Kunststoffen

Kunststof vlonderplanken

Met de kunststof vlonderplanken van Stemid creëert u in een handomdraai een stijlvol en onderhoudsarm terras. Onze kunststof planken hebben namelijk wel dezelfde uitstraling als een houten vlonder, maar hebben niet hetzelfde onderhoud nodig. Niet meer beitsen, maar simpelweg even aan de slag met bezem en uw terras ziet er weer uit als nieuw.

Kunststof vlonderplanken van Stemid

  • Makkelijke montage

  • Weerbestendig

  • Kleurvast

  • Onderhoudsarm

  • Extreem lange levensduur

Makkelijk te leggen

Onze kunststof vlonders zijn eenvoudig te leggen. U zaagt ze simpelweg af op de gewenste lengte en monteert de planken met de meegeleverde montageclips en bevestigingsschroeven gemakkelijk op de onderliggers. Op die manier kunt u al uw kunststof vlonderplanken vaak al binnen één dag op hun plek hebben liggen. Snel en feilloos gemonteerd.

Voor een duurzaam terras

Onze kunststof vlonderplanken behoeven nauwelijks onderhoud. Ze zijn bijvoorbeeld UV-bestendig en kleurvast, zodat u uw vlonder niet ieder jaar opnieuw in de olie hoeft te zetten om de kleur te behouden. Daarnaast zijn de kunststof planken ook vochtwerend. Geen rot hout dus. Zo kunnen u en uw gasten blijvend genieten van de tuin. Iedere dag opnieuw. En zonder dat u er nog omkijken naar heeft.

Stemid gevelconfigurator

Stemid gevelconfigurator

Laat u inspireren en ontdek uw favoriete kunststof gevelbekleding:

  1. Start de configurator
  2. Bekijk en vergelijk alle modellen en kleuren
  3. Vraag gratis kleurmonsters aan om uw favoriete kleuren of looks in het echt te ervaren

Ga van start

click.svg

Kunststof vlonderplanken bestellen

Selecteer nu de benodigde maten, kies uw favoriete kleur en bestel direct al uw afwerkprofielen en bevestigingsmaterialen mee. Snel geleverd, zodat u meteen aan de slag kunt!

Bestel hier uw kunststof vlonderplanken