Stemid Kunstoffen Chalet rechthoek

Stemid Kunststoffen

Dealer worden

Stemid Kunststoffen levert kunststof gevelbekleding en afbouwmaterialen voor de bouw en renovatie van woonhuizen, chalets, mantelzorgwoningen en bedrijfspanden. Rechtstreeks uit voorraad geleverd en snel op locatie bezorgd. Eenvoudig te monteren en nog eenvoudiger te verkopen. Word ook een dealer van onze kunststof producten en ervaar het zelf.

  • Hoogwaardige kunststof producten

  • Diverse kleuren op voorraad (maatwerk mogelijk)

  • Snelle, betrouwbare levering

  • Uitgebreid netwerk

  • Technische ondersteuning

Ook dealer worden?

Wilt u ook dealer worden van Stemid Kunststoffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. We vertellen u er graag meer over onder het genot van een kop koffie.

Assortiment

Als partner van Stemid profiteren u en uw klanten van een compleet assortiment aan gevelbekleding en afbouwmaterialen. Denk aan verschillende soorten kunststof gevelbekleding, dakranden en overstekpanelen, wand- en plafondpanelen, dagkantafwerkingen voor kozijnen en kunststof vlonderplanken. Altijd met bijbehorende profielen voor een feilloze montage en strakke afwerking. Alles in één.

Ondersteuning

Naast een volledig assortiment, profiteert u als dealer van Stemid Kunststoffen uiteraard ook van (technische) ondersteuning. We stellen de benodigde middelen beschikbaar om samen te zorgen voor een goede service aan uw klanten - met het hoogst mogelijke rendement.